16-07-2018
Пайп Систем отвори врати за да посрещне стажантите на Иво Петров - Архитекти

Пайп Систем отвори врати за да посрещне стажантите на Иво Петров - Архитекти

Пайп Систем отвори врати за да посрещне стажантите на Иво Петров - Архитекти на емблематичния за столицата обект : МБАЛ „Света София”. Иновативен, модерен проект, позициониращ се сред новите грандиозни проекти в София.Инвеститор е ”Билдинг Хоспиталс 2” АД , дъщерно акционерно дружество на Билдинг Хоспиталс АД (главен инвеститор на МБАЛ „Света София”). Екипът, реализиращ проекта- д-р Христо Мазнейков и доц. Валентина Мазнейкова. Главен изпълнител на проекта е Пайп Систем. Архитект е Иво Петров – Архитекти ООД.

Обиколката на обекта бе направена с цел да предостави възможност на младите хора без опит в сферата да се докоснат до реално изпълнение и изграждане на мащабни проекти катотози. Инж. Николай Чомаковски – Изпълнителен директор на Пайп Систем, посрещна стажантите и ги насърчи да бъдат любознателни, да са проактивни и да се трудят много за да постигнат много в живота. Инж. Станислав Керанов – Директор Строителство в Пайп Систем , разкри най-интересните етапи от реализацията на обекта и даде нагледни примери от изпълнението.

Пайп Систем подкрепя програмите, които предоставят възможност на младите хора да добият практически опит и да се докоснат до реалното изпълнение на големи строителни обекти. Вратите ни са винаги широко отворени за тези които искат да почерпят знание и опит от нас.