11-07-2018
УЧИЛИЩА БРИТАНИКА

УЧИЛИЩА БРИТАНИКА

Пайп Систем – избран за главен изпълнител и строителен мениджър на иновативния проект на Училища Британика

Пайп Систем ще изгради изцяло нов училищен комплекс и детска градина на Britanica. Проектът ще бъде разположен на площ от впечатляващите 15 423 кв. м. и е с отлична за целта локация в кв. Драгалевци. Учебното заведение ще има цели 7 блока, от които няколко едноетажни и двуетажни постройки. Предвидено е и изграждане на подземно ниво. В корпусите ще бъдат изградени учебни стаи за учениците и за посещаващите детската градина деца, както и учебен център за езиково обучение, помощни кабинети и учителските стаи. Предвиден е специален корпус за хранителен блок със столова, кухня и всички необходими сервизни помещения.

За нуждите са физическото възпитание на децата ще има спортна зала, като освен на закрито, децата ще могат да спортуват и на откритите спортни игрища към комплекса. Отделна сграда ще приютява детската градина на Britanica. Строителството стартира през юли 2018 г. и ще отвори врати през лятото на 2019 г.

Пайп Систем ще осъществи проекта като главен изпълнител и строителен мениджър – една комплексна и новаторска услуга, която предоставяме на нашите клиенти за цялостно управление на процеса на изграждане на проекти на най-добра цена и с оптимално използване на наличните ресурси.