за нас

Пайп Систем е утвърдена на българския строителен пазар компания, която предлага богата гама от услуги, свързани с реализацията на различни по вид строителни проекти - търговски комплекси, хотели, административни, жилищни и индустриални сгради и други. Компанията има над 16-годишна история на пазара, изпълнила e над 500 обекта.    

Строителен мениджър сме на редица значими за столицата проекти.   

Под бранда на „PSS”, като строителен мениджър, предлагаме на инвеститора една пълна и прозрачна услуга на най-добрата цена, в желания срок. Подбираме най-добрите изпълнители във всяка една област, за всяка част от сградата. Координираме и управляваме процесите, така че сградата да се осъществи качестествено, в срок и на най-добра цена. Желанието ни е да сме максимално полезни на възложителя. Целта ни - да дадем оптималното решение, без значение дали проектът е голям или малък, клиентът - български или чуждестранен.   

Нашата работа е базирана на висок професионализъм – иновативни софтуерни програми за проектиране, обучения, проучване на нови технологии и материали на пазара. Ползваме се от големия опит, който имаме от стотиците изпълнени обекти.

Пайп систем

Носител сме и на престижната награда „Сграда на годината“ 2018 в областта на здравеопазването с реализацията на "МБАЛ „Света София“ – Корпус 2.

С реализацията на BRITANICA Park School бяхме отличени с престижната награда "Сграда на годината 2019" в категория Социална инфраструктура: сгради култура, образование и спорт!

За успешното изпълнение на SEG Work & Logistic Hub спечелихме престижната награда "Сграда на годината 2019" в категория Корпоративни сгради!

През 2020г. успешната реализация на „GREEN OFFICE AND RESIDENTIAL AREA“ бе отличена с награда в категория „Сгради с елементи на "зелена" архитектурa и иновации”.

Също през 2020г. SYNTHESIA LOGISTICS грабна статуетката „Сграда на годината“ в категория: „Производствени, логистични и търговски сгради“.

Налагаме нови стандарти на работа в строителната индустрия!

   

Пайп систем
Пайп систем
Пайп систем

   

   

Фирмени документи