10-11-2014
Sofia Ring Mall - откриване

Sofia Ring Mall - откриване

С грандиозна гала вечер започна откриването на най-новия търговски и развлекателен център в столицата – София Ринг Мол. ВИП събитието се проведе на 5 ноември вечерта, ден преди молът да отвори врати за първите си посетители.

Като изпълнител на Водопроводната, Канализационната и Спринклерната инсталация, Пайп Систем АД се нареди сред фирмите горди с откриването на мащабния проект.

Сред гостите на гала вечерта се откроиха известни имена от света на бизнеса и обществения живот. Всички те бяха приветствани с добре дошли от инвеститорите на проекта - Джон Кустас, президент и генерален директор на Danaos Group, и Василис Фурлис, президент на борда на Fourlis Group. Те изказаха благодарности на екипа, стоящ зад създаването на проекта и на всички свои партньори, без чиято работа и подкепа изграждането на най-модерния разлекателен търговски център в страната не би бил възможен.

По няколко думи за проекта споменаха и архитектът на София Ринг Мол Ернесто Клинкенберг, както и специалният гост на събитието – лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Символичният старт на новия мол беше даден с обратно броене и впечатляващи пироефекти и фойерверки.

За доброто настроение на гостите на гала вечерта се погрижиха водещите Мария Игнатова и Димитър Рачков, както и Любо Киров.

Сутринта на 6 ноември София Ринг Мол отвори вратите си и за първите посетители.