15-03-2019
Пайп Систем отвори врати за да посрещне Академия Лидерите

Пайп Систем отвори врати за да посрещне Академия Лидерите

Студентите на Академия Лидерите обуха работните обувки и се срещнаха с опитните специалисти от Пайп Систем на строителната площадка на обект - Училище Британика.

Интересът към проекта беше голям , а посещението бе направено с цел да предостави възможност на младите хора без опит в сферата да се докоснат до реално изпълнение и изграждане на мащабни проекти като този. За да станеш част от строителния сектор и да се сблъскаш с реалното изпълнение на грандиозни обекти, се изискват редица качества. Университетът дава добра основа, но практиката изгражда истинските умения. За да станеш професионалист в строителството се изискват не само добри технически познания, изисква се смелост и готовност да "обуеш работните обувки" , да „запретнеш ръкави“ и да станеш част от реализацията.

Пайп Систем подкрепя мотивираните млади млади хора, които горят от желание да се докоснат до реалното изпълнение на големи обекти. Вратите ни са винаги широко отворени за тях и за всеки, който би искал да почерпи знание от опитните специалисти на фирмата.