21-03-2016
Комплекс Гама

Комплекс Гама

Пайп Систем се включи като подизпълнител по част ВиК в изграждането на жилищна сграда "ГАМА", разположена на столичния бул. "Г.М. Димитров". Инвеститор е "Пи Ел Ейч Инвест" ООД, част от "Планекс холдинг". Изпълнител е "Планекс Билд" ООД.

"Гама"е модерна, функционална и изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек сграда, която съчетава всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване - удобен достъп до активните точки на града, добре устроен жилищен район, близост до паркови пространства, иновативно и качествено изпълнение.

Парцелът е разположен непосредствено до бул. "Г.М.Димитров", на границата межд кв. Витоша и Студентски град.Сградата е решена с две подземни нива с паркоместа и складове и осем надземни нива. На партерния етаж са развити площите с обществено предназначение – ресторант, детски център, офиси. Жилищните имоти са разположени от втори до осми терасовиден етаж - общо 69 апартамента с една, две и три спални. Площта на апартаментите е от 70 до 176 кв. м. Сградата с РЗП 10 500 кв. м. ще бъде завършена през септември 2017 г.