11-10-2019
Пайп Систем на 15 години

Пайп Систем на 15 години

С тържествен коктейл в Sofia Event Center бе отбелязана 15тата годишнина от създаването на Пайп Систем. Гостите на събитието бяха посрещнати с червен килим и класическа музика, изпълнена от музикално трио, отвеждащо ги към фото стена, на която лично ги посрещаше домакинът – инж. Николай Чомаковски. След официалния прием, вратите на залата бяха тържествено отворени и гостите бяха въведени в зала с 360 проекция на нощна София в която за тяхното настроение се погрижиха водещият Богдан Томов , Братя Аргирови и Васил Найденов.

Вечерта бе открита от инж. Чомаковски, който сподели емоционално: „През изминалите 15 години, изграждах една българска компания с европейски облик, създавайки прекрасни партньорства. Когато се замисля за всеки един от многобройните обекти в София и страната се сещам и за едно приятелство. Благодаря Ви за уважението и за това че сме заедно тази вечер, пожелавам си още много съвместни проекти и дългогодишни приятелства. Искам да изкажа своята благодарност и към екипа на Пайп Систем, като най-важен ресурс. Ресурс който се стремим постоянно да усъвършенстваме, предлагайки обучения и развитие. Защото най- важното за нас е доволният клиент.“

Гост на събитието бе и Атанас Скатов, който изпратихме на 7 ми Септември за Дхаулагири в Непал с обещание, да превземе върха и да слезе обратно на време, за да не закъснее за партито.

На всички наши гости , които ни уважиха благодарим за споделените емоции и незабравимите спомени, които създадохме заедно!