19-09-2017
ЛОГИСТИЧНА БАЗА НА OFFICE 1

ЛОГИСТИЧНА БАЗА НА OFFICE 1

Кооперация “Панда”, главен франчайзер на търговската марка Office 1 Superstore за България, изгражда нов логистичен център в Равно поле. Инвестицията е оценена на 12.4 млн. лв. Предвижда се изграждане на складово-логистична база за канцеларски материали, хартия, тонери, техника, мебели и столове, средства и консумативи за почистване и др., която да обезпечи нуждата от складиране и съхранение на стоките за цялата верига магазини Office 1 Superstore. 

Проектът цели да се превърне в едно от най-съвременните съоръжения в България – най-големия и модерен складово-логистичен център в бранша с РЗП 8600 кв. м, който ще бъде оборудван с една от най-модерните автоматизирани системи в света за складиране и обработка на стоки.

Предвидено е строителството да се извърши в два етапа. Първият етап включва изпълнението на складова сграда с офисна и санитарно-битова зона на първо ниво и частично - на второ ниво с размери 75х73 м, заедно с необходимата прилежаща инфраструктура за двата етапа. На втори етап е предвидено разширение на складовата сграда с още едно междуосие от 24 м с широчина 75 м, което включва и частично второ ниво със склад. Планирано е на по-късен етап да бъде изпълнено трето разширение на складово-логистичната зона.   

Пайп Систем е изпълнител на Спринклерната и ВиК инсталацията на обекта.