26-06-2017
AQUA PARADISE RESORT - НЕСЕБЪР

AQUA PARADISE RESORT - НЕСЕБЪР

AQUA PARADISE resorteиновативен проект, предлагащ широка гама от туристически и бизнес услуги, варианти за отдих, обитаване и атракциони. Локацията е между гр. Несебър и с.Равда, на главен път Бургас-Варна. Комплексът е разположен на обща площ 83 дка, от които 46 дка са вече упоменатия Аквапарк- AQUA PARADISE. На останалите 37 дка в богата паркова среда са ситуирани шестетажен хотел с атриум и вътрешни градини, шест двуфамилни вили, два триетажни апартаментни блока - Sunset и Sunrise, спортен комплекс, амфитеатър, три басейна, конферентен блок, спа център и детски клуб.

Основното хотелско тяло на AQUA PARADISE resort се състои от три сгради, образуващи три лъча, а сърцето на сградата е като остъклен атриум – градина.

В хотелската част интериорите сa решени в три цветови гами и носят съответно имената: тюркоаз, емералд и аметист.

В студио „Тюркоаз” са съчетани цветове напомнящи свежестта и дълбочината на спокойно море и топли пясъчни дюни.

Студио „Емералд” има подчертано SPA и релакс усещане, постигнато от визиите с бамбук и вода. Цветовете и материалите са естествени, меки и с дискретен детайл.

Студио „Аметист” е в съвременен винтидж стил. Романтични послания носят белите ретро мебелите и запомнящите се визии.

Вилите на AQUA PARADISE resort са разположени в центъра на комплекса, в непосредствена близост до трите големи открити плувни басейна. Като архитектурно решение вилите са логично продължение на хотелската сграда, в която се преплитат изчистена линеарност и стилизирани български шевици.

Идеята за проекта е да се превърне в Хотел от ново поколение, с архитектура носеща посланията, както на традицията и локална обвързаност, така и достоен отпечатък на нашето съвремие.

Пайп Систем е изпълнител на Водопроводната, Канализационната и Спринклерната инсталация на обекта.