26-10-2017
КСБ ВРЪЧИ СТРОИТЕЛНИТЕ „ОСКАРИ“ ЗА 2016 Г. НА НАЙ-ДОБРИТЕ КОМПАНИИ В СЕКТОРА

КСБ ВРЪЧИ СТРОИТЕЛНИТЕ „ОСКАРИ“ ЗА 2016 Г. НА НАЙ-ДОБРИТЕ КОМПАНИИ В СЕКТОРА

Тази година традиционния Бал по повод Деня на строителя – 26 октомври, съвпадна и с 10 години от създаването на КСБ. Събитието се проведе в „София хотел Балкан“, а домакин бе председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Николай Станков.

Сред официалните гости на събитието бяха президентът Росен Плевнелиев, Лиляна Павлова, министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018, кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова, Велик Занчев – зам.-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, експерти от държавни ведомства и др.

Пайп Систем спечели бронзовата награда в категория строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда. Инж. Николай Чомаковски с гордост прие „Оскара“ и отбеляза, че най-голямата награда е удовлетворението на нашите партньори.

Победителите бяха определени от тричленна комисия на база декларираните Годишни финансови отчети за 2016 г. Основните критерии за оценка са: На първо място - „Нетните приходи от продажби за последната финансова година“, на второ - „Средносписъчен персонал за последната финансова година“ и на трето - „Дълготрайни материални активи за последната финансова година“ .