16-05-2017
КОНФЕРЕНЦИЯ “ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ 2017”

КОНФЕРЕНЦИЯ “ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ 2017”

ПАЙП СИСТЕМ АД ВЗЕ УЧАСТИЕ В ГОДИШНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ “ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО И ИНВЕСТИЦИИ 2017”

На 17.05.2017 г. изпълнителните директори Инж. Николай Чомаковски и Арх. Румен Александров и Меинджър продажби и проекти Валентина Димитрова представиха “Пайп систем” АД в Годишната конференция “Жилищно строителство и инвестиции 2017”.

Главният архитект на София Арх. Здравко Здравков откри форума и първи панел “Инвестиционна среда” с обобщен анализ на едногодишната си дейност на поста, както и възгледите си за съобразяване на застрояването с прилежащата инфраструктура. Aрх. Пламен Мирянов, изпълнителен директор на “Артекс Инженеринг” АД, един от водещите строители на пазара на жилищно строителство и ключов партньор на “Пайп систем” АД, засегна темата за високите сгради и трудностите, срещани при изпълнението им.

Във втория панел на конференцията, под надслов “Пазарът и продуктът” Димитър Савов, управител на “Билди Строй” ЕООД, дългогодишен партньор на “Пайп систем” АД и водещ строител сподели своята рецепта за успешно предприемачество чрез предлагане на продукт, който повишава стандарта на живот и по този начин се отличава на пазара. Съвременният клиент търси качественото строителство, не само красивия външен вид. Същата теза застъпи и Атанас Гаров, управител на “Garitage park”, като подчерта, че основният фокус на компанията, която представлява, е в създаването на уникална среда за живот на обитателите на жилищния комплекс. За нарастнал интерес към закупуването на предлагани имоти, водещ до реализиране на нови проекти говориха Георги Ранчев, управител на “Линднер Иммобилен Мениджмънт” ЕООД, Пламен Андреев, управител на “Планекс” ООД, Стефан Карпузов от “Galaxy Investment Group” и Владимир Добрев от MVF Holding.

В третия панел “Жилищна архитектура” Арх. Светослав Станиславов от Starh представи предизвикателствата и новите тенденции в изпълнението на стартиращо през 2017 г. продължение на Варна Сити парк и новоизграждаща се луксозна жилищна сграда, инвестиция на “Бигла III” ООД.

Проведената конференция беше отлично организирана, представен бяха водещите проекти в областта на жилищното строителство и бе дадена възможност за провеждането на множество срещи с настоящи и бъдещи партньори на “Пайп систем” АД.