15-05-2017
„Пайп систем“ с престижна номинация на наградите на КРИБ

„Пайп систем“ с престижна номинация на наградите на КРИБ

„Пайп систем“ е сред номинираните в категория „Растеж“ заедно с емблематични компании като Алкомет АД, Доверие Обединен Холдинг АД, Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД, КЦМ АД, Некрато ООД,

Райфайзенбанк България АД, Сирма Груп Холдинг АД, Тал Инженеринг ЕООД и Томика-Метал АД.

Церемонията по връчването им ще бъде кулминацията на Третия пролетен бал на бизнес организацията, който ще се проведе на 17 май 2017 г. в София Тех Парк. И тази година мероприятието е под патронажа на министър-председателя на Република България Бойко Борисов.

Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Освен това със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България се утвърди като една от най-големите и значими организации в страната, като компаниите, участващи в нея произвеждат три-четвърти от БВП на България, дават работа на над 800 000 души. КРИБ обединява над 11 000 компании, колективни и индивидуални членове, които осигуряват над три-четвърти от българския износ.