21-08-2018
HYATT REGENCY SOFIA

HYATT REGENCY SOFIA

Световната верига "Хаят", съвместно с Тера Тур Сървисиз EOOД ще изградят хотел Hyatt Regency в София. Hyatt Regency Sofia ще бъде първия хотел в България с бранда Hyatt. Hyatt Regency Sofia ще бъде изграден в сърцето на столицата, на площад Васил Левски. Гостите на хотела ще бъдат ситуирани в сърцето на столицата на кратко пешеходно разстояние от Народното събрание и от много български културни институции и туристически атракции, включително Паметникът на Васил Левски, катедралата Свети Александър Невски, Националната художествена академия, Националната библиотека Св. Св. Кирил и Методий и Софийският университет.

Предвидено е изграждането на 190 стаи и апартаменти, както и бар на покрива с несравнима гледка към града. Хотелът ще бъде идеално място за различни събития, като сватби, приеми, изложби, срещи и конференции, като предлага повече от 1,200 квадратни метра гъвкави съоръжения за срещи и събития. Също така в хотелът ще бъдат изградени фитнес и спа център.

Американската верига е основана през 1957 г. Сега под марката в света има над 652 хотела в 53 страни, като България ще е 54-та в портфолиото на компанията.Хотелите с бранда Hyatt, отворени в момента в Източна Европа включват: Hyatt Place Jermuk и Hyatt Place Yerevan в Армения; Hyatt Regency Thessaloniki в Гърция и Grand Hyatt в Атина; Ararat Park Hyatt Moscow, Hyatt Regency Ekaterinburg и Hyatt Regency Sochi в Русия; Park Hyatt Istanbul – Macka Palas, Grand Hyatt Istanbul и Hyatt Regency Istanbul Ataköy в Турция; и Hyatt Regency Kiev в Украйна.

Пайп Систем е изпълнител на Водопроводната, Канализационната и Спринклерната инсталация.