17-08-2017
ЕКО СЕЛИЩЕ "БЕЛЧИНСКИ ИЗВОР"

ЕКО СЕЛИЩЕ "БЕЛЧИНСКИ ИЗВОР"

Еко селище "Белчински извор" e комплекс от затворен тип със собствен минерален извор.

Комплексът се състои от хотелска част с топла връзка към ресторант, СПА център с вътрешни и външни басейни, първия в България билков басейн, фитнес център, релакс зона, къщи за гости и ограничен брой къщи за продажба. В селището са предвидени множество спортни зони, детски площадки, алеи за пешеходна и велоразходка, красиво оформени паркови пространства, тенискорт и разнообразни игрища.
Локацията на Комплексът е 40 минути път от София и на няколко километра от зимния курорт Боровец. В близост е легендарната крепост Цари мали град.

Белчински извор е първият по рода си еко проект от затворен тип, в който има квартално планиране и всичко е обмислено – от ориентацията и допълнителните услуги до изграждането и поддържането на една модерна и функционална инфраструктура в пълна хармония с природата.Проектът предлага възможността за индивидуално ситуиране на собствен дом или вила, която да станете част от клубно селище с 24–часов контрол на достъпа; ниско застрояване; ниска плътност на застрояване; изградено от най-висок клас строителни материали, богат ландшафт и професионално управление и поддръжка.   

Проектъте инвестиция на "Главболгарстрой Холдинг" , а Пайп Систем е изпълнител на ВиК инсталацията на обекта.